Wassen voor stallen

Wij wassen inmiddels de dekens en dekjes van een groeiend aantal pension-, handelsstallen en maneges in Nederland, België en Duitsland. Zo’n 30 nationaliteiten aan internationale ruiters waaronder wereldkampioenen Europees kampioenen en Olympische ruiters laten hun dekens wassen bij Just Clean dekenwasserij.

Gratis haal- en brengservice vanaf 20 dekens

 • De dekens worden op afspraak opgehaald en worden binnen 1 week of in overleg weer teruggebracht. Let op! Door drukte in het hoogseizoen is de teruglevertijd 3 à 4 weken (vanaf mei t/m juli).
 • Ook kunnen labels vooraf worden opgestuurd, zodat je van te voren de dekens van jouw pensionklanten al kunt labelen.

Heb je een pension- of handelsstal, manege of ben je een particulier met een partij dekens neem dan contact op via [email protected] of bel Harry Houben, 0031-6-52251325.

Heb je minder?

Dan verwijzen we je door naar één van de aangesloten winkels of het opsturen van de dekens via de DPD pakketservice. De dekens worden in plastic zakken teruggebracht zodat ze stofvrij kunnen worden opgeborgen voor het volgende seizoen.

Vul het formulier in om een ophaal afspraak te maken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een ophaalafspraak in te plannen.

Prijslijst

 • Deken*11,50
 • Dekje**3,00
 • Waterafstotende behandeling6,00
 • Reparatie in overleg

Prijzen zijn inclusief BTW

Prijzen vanaf 1 januari 2022

* vanaf 20 dekens
** vanaf 30 dekjes

Plan jouw afspraak

  Gratis haal- en brengservice

  Vanaf 20 dekens komen wij gratis alles ophalen en brengen.

  Scherpe prijzen

  Dekens vanaf € 11,50* en dekjes vanaf € 3,00**

  Snelle service

  Binnen een week heb jij je partij dekens weer schoon terug.