Just Clean dekenwasserij

Professionele service met uitstekende kwaliteit

Just Clean Dekenwasserij

Ons verhaal

Just Clean dekenwasserij is gespecialiseerd in het wassen van paardendekens en levert deze dienst al jarenlang in Nederland, België en Duitsland. Zo werken we bijvoorbeeld samen met groot deel van de AVEVE winkels in België en wassen we voor een groeiende aantal (inter)nationale handelsstallen. Of je nu 1 deken bij ons wilt wassen of dat je 50 dekens hebt, wij zullen bij elke deken gaan voor het beste resultaat. We hebben inmiddels meer dan 170 inleverpunten waar je jouw paardendeken kunt laten wassen. Of je stuurt ze eenvoudig op via DPD Pakketservice.

Hier staan wij voor

Dekens opsturen Just Clean

Gemak

De eenvoud van onze service levert jou als klant veel gemak op. Je kunt kiezen om je deken in te leveren bij één van de aangesloten winkels of om je dekens op te sturen met de DPD Pakketservice. Heb je grote aantallen dan komen we de dekens ophalen. Zo is er altijd een dienst die bij je past.

Just Clean Dekenwasserij

Kwaliteit

Elke deken is anders en zal met persoonlijke aandacht en nauwkeurigheid worden behandeld. Onze medewerkers weten welke deken welke behandeling moet hebben om de kwaliteit te behouden. En dat vind je terug in de levensduur en het (draag)comfort voor het paard. Ook reparaties voeren wij met zeer veel zorgvuldigheid uit.

Just Clean Dekenwasserij

Passie en ervaring

Het team van Just Clean heeft jarenlange ervaring met het wassen en repareren van dekens. Professionaliteit vinden wij erg belangrijk. Bij ons is een afspraak een afspraak. We leveren op tijd en staan altijd in voor wat wij hebben beloofd.

Harry Houben en zijn team

Inmiddels hebben wij al meer dan 120.000 dekens gewassen en 20.000 reparaties uitgevoerd. Just Clean is daarmee één van de grootste dekenwasserijen van Nederland en België. De motor achter Just Clean is Harry Houben,  samen met een klein team van loyale en hardwerkende medewerkers met passie voor paarden.

Harry Houben is een echte paardenman, geboren en getogen in Zuid Limburg, die al op zijn 8e begon met paardrijden. Hij wilde eigenlijk professioneel gaan springen, maar na een studie Agrarische Bedrijfskunde, is hij in 2009 gestart met het wassen van dekens. Inmiddels doet hij dit niet meer alleen, maar met een team van 7 enthousiaste medewerkers.

Volg ons op social media

We delen op social media inspirerende plaatjes, tips en tricks rondom jouw paardendeken en houden je op de hoogte van de laatste aanbiedingen. Dus volg ons nu Facebook en Instagram om dit niet te missen!